Sistem SLM de printare metal HBD-200 Dual Laser

Referință
HBD200
Producător
HBD
stoc furnizor
în stoc
TVA inclus 0,00 RON
Cere o ofertă
Cere o ofertă

Cere o ofertă

Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare

HBD-200 Dual Laser
Soluție de mare capacitate pentru printare structuri din CoCr și Titan

HBD-200 este un sistem industrial de printare cu laser pentru pulberi metalice, capabil să producă prototipuri cu o acuratețe deosebită utilizând o gamă variată de materiale: oțel inoxidabil, aliaj cobalt-crom, titan și chiar unele materiale prețioase. Cu un mecanism dual laser și o viteză de scanare de 10000 mm/s, sistemul de printare are o productivitate ridicată, putând fi utilizat în cele mai exigente domenii, de la medicină generală și medicină dentară, până la industrie aerospațială, etc.

Funcții și Module HBD-200

Echipată în standard cu două lasere de mare putere și galvanometru dual, HBD-200 dispune și de un sistem de purificare eficient și sigur, care, alături de sistemul integrat de mănuși, permite utilizarea mașinii de printare în condiții de siguranță maximă.

Parametri tehnici HBD200

Diversitate. Stabilitate. Eficiență.

Sistemul SLM de printare metal HBD-200 vă va ajuta să obțineți structuri dentare, ortopedice și prototipare cu o productivitate înaltă, fiind în același timp ușor de operat și compatibil cu majoritatea software-lor CAD – Exocad, 3Shape, Dental Wings etc.

Soluții de printare HBD-200

Service, suport, mentenanță

Echipa DENTAL DIRECT vă oferă suport, service și instruire pentru utilizarea sistemului de printare SLM HBD-200. Cu o experiență vastă în domeniu, experții noștri sunt pregătiți să vă ajute la obținerea celor mai bune performanțe.

Costuri reduse de operare și întreținere. Sistem 100% deschis.

Imprimanta 3D pentru pulberi de metal HBD 200 este un standard în industrie pentru calitate, dar și pentru costuri reduse de întreținere și operare.
Procedura de mentenanță generală se recomandă a fi făcută de service-ul autorizat HBD, o dată la 24 de luni.
Sistem deschis ce poate fi configurat să lucreze cu orice tip de pulberi metalice.

Date Tehnice
ProducătorHBD