Sistem SLM de printare metal HBD-150D Dual Laser

Referință
HBD150D
Producător
HBD
stoc furnizor
în stoc
TVA inclus 0,00 RON
Cere o ofertă
Cere o ofertă

Cere o ofertă

Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare

 

HBD-150D Dual Laser
Soluție completă, ultra rapidă, pentru imprimare pulberi CoCr și Titanium

Sistemul de printare metal prin tehnologia SLM, HBD-150D, aduce performanța sistemelor industriale în medicina dentară. Productivitatea ridicată, fiabilitatea și ușurința în exploatare, fac din acest echipament soluția perfectă pentru centrele de frezare / laboratoarele dentare care doresc să ofere servicii de imprimare laser pentru pulberi CoCr și Titan.

Până la 40.000 coroane / lună

Capacitate uriașă de producție și viteză mare de operare

Sistemul de printare metal SLM HBD-150D beneficiază de o viteză de lucru îmbunătățită cu până la 85%.
HBD-150D dispune de două lasere cu o putere de 300W fiecare și o platformă de imprimare cu diametrul de 160mm. Astfel, pot fi printate într-o singură încărcare până la 250 elemente (coroane). Timpul de imprimare este de aproximativ 4 ore la încărcare maximă.

Platan lucrări HBD-150D

Costuri reduse de operare și întreținere. Sistem 100% deschis.

Imprimanta 3D pentru pulberi de metal HBD-150D Dual Laser este un standard în industrie pentru calitate, dar și pentru costuri reduse de întreținere și operare.
Procedura de mentenanță generală se recomandă a fi făcută de service-ul autorizat HBD, o dată la 24 de luni.
Sistem deschis ce poate fi configurat să lucreze cu orice tip de pulbere CoCr sau Titanium.

Componente HBD-150D

Imprimare Titanium, în echiparea standard a HBD-150D

HBD-150D Dual Laser este dotat cu un sistem de purificare eficient și dispune de sistem integrat de mănuși, ce ajută la operarea în cazul utilizării unor metale reactive, precum Titanium. Mănușile permit manipularea fără deschiderea ușii mașinii.

Unitate de filtrare externă

Unitatea de filtrare externă asigură o exploatare facilă a echipamentului, fără riscul contaminării unității centrale cu pulbere metalică. Dotat cu controller Siemens Nixdorf, sistemul de filtrare indică momentul optim pentru efectuarea procedurilor de mentenanță.

Materiale sistem HBD-150D

Diversitate. Stabilitate. Eficiență.

Sistemul SLM de printare metal HBD-150D vă va ajuta să obțineți structuri dentare, ortopedice și prototipare cu o productivitate înaltă, fiind în același timp ușor de operat și compatibil cu majoritatea software-lor CAD – Exocad, 3Shape, Dental Wings etc.

Parametri tehnici HBD-150D

Service, suport, mentenanță

Echipa DENTAL DIRECT vă oferă suport, service și instruire pentru utilizarea sistemului de printare laser HBD-150D Dual Laser.
Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, experții noștri sunt pregătiți să vă ajute la obținerea celor mai bune performanțe în exploatare, oferind o soluție la cheie.

Sistem software HBD-150D

 

Date Tehnice
ProducătorHBD