Cursuri CAD CAM pentru tehnicieni dentari și medici stomatologi

Importanța deprinderii tehnicilor corecte de scanare intraorală

Scanarea intraorală este menită să aducă confort pacientului, precizie, timpi reduși de lucru, dar și un confort ridicat pentru medicul stomatolog.

Curba de învățare a tehnicilor de scanare intraorală poate fi mult redusă, accesând cursurile noastre. Te ajutăm să transformi procesul de amprentare într-unul precis, rapid, sigur și predictibil.

Scanarea intraorală în practica stomatologică

Scanarea intraorală redefinește întreaga experiență în practica stomatologică, atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Prin eliminarea amprentelor clasice se aduce în prim-plan o abordare non-invazivă și mult mai precisă a stomatologiei. Mai mult decât o evoluție tehnologică, scanarea intraorală deschide calea către practici stomatologice mai eficiente și personalizate, transformând modul în care ne îngrijim de sănătatea orală a pacienților și colaborăm pentru a obține rezultate superioare.

Pe scurt? Scanarea intraorală este un pas către o practică mai eficientă, mai precisă și, în cele din urmă, mai confortabilă pentru toți cei implicați.

Scannerele intraorale Medit

Gândite pentru a aduce eficiență și precizie în cabinetul stomatologic, Scannerele intraorale Medit redefinesc standardele. Prin caracteristici precum scanarea wireless și ergonomia ridicată, scannerele intraorale Medit oferă mai multă libertate și confort în procesul de scanare.

Performanțe uluitoare, durată mare de viață a bateriei și actualizări software gratuite - sunt doar câteva dintre avantajele celor 3 modele de scannere intraorale Medit:

 

Cursurile online 1 la 1 vor fi cu o durată de 8 ore și vor fi programate împreună cu clientul într-una din zilele de lucru luni-sâmbătă, în intervalul 9-17. Taxa de participare permite accesul unei singure persoane. Înregistrarea audio-video a cursului este interzisă. Cursul va fi programat și va avea loc în maxim 14 zile de la plata acestuia. Aceste cursuri vor fi desfășurate remote, prin platforma de online-meeting. Clientul va primi invitația de participare cu cel puțin 24 de ore înainte de data programată. 

Cursurile on-site, organizate la unul din sediile DENTAL DIRECT sau în alte locații anunțate în prealabil, vor putea fi accesate de către cei ce confirmă plata cu cel puțin 72 de ore înainte de data programată a cursului, în limita locurilor disponibile. 

În cazul neprezentării la curs, on-line sau on-site, suma va fi reținută integral de prestator, cu titlu de daune interese.

Numele persoanei participante la curs poate fi modificat cu cel puțin 24 de ore înainte, prin cerere scrisă transmisă prin email la office[@]dentaldirect.ro