Scanner intraoral Medit i900

Referință: MEDI900
Producător: Medit
stoc furnizor
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Cere o ofertă
Descriere chevron-down chevron-up

Scanner intraoral Medit i900 - Inovație ALL IN

Lucrează mai simplu, mai inteligent

Noul Scanner intraoral Medit i900 vă aduce mai mult confort în timpul scanărilor, viteză, adâncime de scanare dar și o acuratețe îmbunătățită, prin integrarea celor mai noi tehnologii.

Scanner intraoral Medit i900

Tehnologie ultra performantă de scanare intraorală Medit i900

Cu o greutate redusă de 165 gr, scannerul conferă o manevrare rapidă și ușoară, respectiv confort în timpul scănării intraorale. Un dispozitiv ultra tehnologizat pentru digitalizarea cabinetelor stomatologice, ce permite o scanare exactă cu un câmp vizual extins, oferind scanări complete în timp record. Scannerul Medit i900 dispune și de lumină LED pentru a permite condiții de scanare și igienă la standarde înalte.

Scanner intraoral Medit i900

Scanare în profunzime, fără întreruperi

Scannerul intraoral Medit i900 are o interfață intuitivă și ușor de utilizat, ce permite scanări în detaliu inclusiv la nivelul țesuturilor moi din zona dinților sau a profilului de emergență în cazul lucrărilor pe implant. Medit i900 oferă și o scanare optimizată pentru metal, făcând ca procesul să fie unul ușor și rapid.

Scanner intraoral Medit i900

Performanță și precizie cu un nou motor optic

Medit i900 dispune de un motor optic revoluționar, ce oferă o claritate de neegalat a imaginilor scanate, culori cât mai apropiate de realitate și o adâncime de scanare ce surprinde fiecare detaliu, pentru o experiență perfectă.

Scanner intraoral Medit i900

Tot în ceea ce privește precizia îmbunătățită a noului Scanner intraoral Medit i900, modelul vine și cu o zonă de scanare mai mare, ce vă va ajuta să captați datele mai rapid și într-o manieră mai cuprinzătoare, fiind ideal pentru cazurile edentate.

Scanner intraoral Medit i900

Ergonomie maximă în utilizare

Cu un design ergonomic și o greutate de doar 165g, Medit i900 poate fi folosit cu ușurință de către oricine, pentru a obține o scanare cât mai precisă. Câmpul vizual crescut captează o zonă mai mare, ce asigură o scanare cât mai rapidă. Mai mult, scanerul intraoral dispune de 3 mărimi diferite pentru vârful de scanare, pentru a oferi un confort sporit pacienților.

Scanner intraoral Medit i900

Funcționalități revoluționare - TouchBand™ și TouchPad

Redefinirea procesului de scanare intraorală prin intermediul funcțiilor TouchBand™ și TouchPad vă oferă o utilizare cât mai ușoară și plăcută, cu o operare fără butoane. Aveți un control precis din orice unghi și puteți porni sau închide procesul de scanare cu ușurință.

Indicatorul LED de la capătul scanerului vă ajută să observați statusul acestuia, simplificând la maxim experiența de scanare.

Scanner intraoral Medit i900

Interfață tactilă ce permite o scanare intraorală 360º

Unul dintre plusurile scannerului intraoral Medit i900 este dat de interfața tactilă prin funcțiile Touch Pad, Touch Band și Menu Button ce permit ca procesul de scanare să fie unul mult mai facil și rapid, fără a fi necesar mouse-ul sau tastatura.

Instrument versatil de scanare intraorală ce vă permite să stocați și să gestionați procesul de scanare în mod intuitiv, oferindu-vă date precise și exacte printr-o scanare 360º.

Interfață tactilă ce permite o scanare intraorală 360º  Unul dintre plusurile scannerului intraoral Medit i900 este dat de interfața tactilă prin funcțiile Touch Pad, Touch Band și Menu Button ce permit ca procesul de scanare să fie unul mult mai facil și rapid, fără a fi necesar mouse-ul sau tastatura.  Instrument versatil de scanare intraorală ce vă permite să stocați și să gestionați procesul de scanare în mod intuitiv, oferindu-vă date precise și exacte printr-o scanare 360º.

Experiență facilă încă de la prima utilizare

Medit i900 vine cu o soluție completă de scanare pentru toate cabinetele stomatologice. Fiecare scanner intraoral este însoțit de un laptop optimizat și configurat, ceea ce vă scapă de grija modificărilor software.

Alegeți pachetele complete pentru scanare intraorală: Software Medit Link gratuit, Laptop high-end și 3 ani garanție extinsă

Medit Link va fi un tool de succes în clinica dumneavoastră, atât datorită beneficiilor actualizărilor software, ce îmbunătățesc ergonomia, dar și introducerii de noi aplicații de design CAD, ce îmbunătățesc performanța scannerului.

Scanner intraoral Medit i900

Medit i900 este cel mai performant scanner intraoral de pe piață. Alegând pachetul complet cu scanner high-end inclus, aveți garanția utilizării la la cele mai înalte standarde de performanță. Datele rezultate în urma scanările intraorale pot fi stocate și transmise cu ușurință. Pe lângă setup-ul complet, scannerul beneficiază și de o garanție extinsă de 3 ani.

Scanner intraoral Medit i900

Beneficii și aplicații Scanner intraoral Medit i900

  • ultra performanță, ce permite luarea amprentei digitale cu maximă precizie și acuratețe
  • design remarcabil, ușor și compact
  • greutate mică, fiind printre cele mai ușoare opțiuni disponibile pe piață
  • confort în utilizare, datorită ușurinței în manevrare
  • interfață tactilă, fără butoane tradiționale
  • motor optic nou, ce îmbunătățește viteza și profunzimea câmpului de scanare
  • laptop cu Medit Link preinstalat și setări preconfigurate de producător
  • tehnologie de ultimă generație, ce oferă date precise și exacte pentru efectuarea de lucrări dentare precum: restaurări dentare monolitice, protetică dentară fixă și mobilă, implanturi dentare și estetică dentară (fațete dentare sau aparat dentar), arcade extinse pe sisteme de reabilitare totală (all-on-X).

De ce să alegi scannerul intaoral Medit i900?

Este cel mai performant dispozitiv de scanare intraorală de pe piață, ce oferă cabinetelor stomatologice un plus de precizie și detalii exacte ale câmpului protetic, într-un timp foarte scurt. Astfel, pacienții se vor bucura de confort sporit în timpul procedurii de scanare și de un număr redus de vizite.

Datorită tehnologiei avansate, Medit i900 este un produs de referință pentru cabinetele stomatologice, fiind cel mai performant model de scanner intraoral de pe piață.

Date tehnice Scanner intraoral Medit i900

Scanner intraoral Medit i900

 
Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorMedit
Suport / Documentație chevron-down chevron-up