Despre noi

Din 2014, DENTAL DIRECT oferă soluții digitale complete pentru clinicile și laboratoarele stomatologice. Suntem aproape de clienții noștri și le oferim acces la cele mai noi tehnologii, printr-o abordare corectă și prietenoasă.

Misiune - Dental Direct

Misiunea noastră este să ne concentrăm pe nevoile clienților, să le oferim cele mai bune soluții și să construim împreună relații pe termen lung.

Suportul tehnic pe care îl oferim prin intermediul echipei noastre de specialiști (doctori, tehnicieni, ingineri) ne distinge de concurență, iar clienții care ne aleg primesc tot suportul de care au nevoie pentru a adopta noile tehnologii cât mai ușor.

Pe lângă suport tehnic, le oferim clienților și posibilitatea de a participa la traininguri de formare în centrele noastre sau în parteneriat cu alte centre de pregătire din România, ceea ce aduce valoare pe termen lung.

Training - Dental Direct

Viziune - Dental Direct

Viziunea noastră este să atingem excelența în stomatologie.

Urmărim să ne dezvoltăm împreună cu partenerii și clienții noștri, cărora dorim să le oferim cele mai bune tehnologii disponibile.

Produse și servicii - Dental Direct

Pentru a fi cât mai aproape de dumneavoastră, ne-am dezvoltat gama de produse și servicii, astfel încât să acoperim toate nevoile pe care le aveți.

Vânzări

  • Echipamente și consumabile pentru clinici stomatologice, cu un focus deosebit pe digitalizare.
  • Echipamente și consumabile pentru laboratoare stomatologice.

Producție

  • Laborator stomatologic, localizat în Iași
  • Servicii complete pentru medicii stomatologi, prin intermediul soluțiilor digitale.
  • Centre de frezare și imprimare 3D metal, localizate în Iași și București
  • Servicii complete pentru laboratoare stomatologice – scanări, design CAD, producție CAM, printare 3D.

Clinici stomatologice

  • Grupul de firme TERRAMOLD MEDICAL GROUP, din care face parte și DENTAL DIRECT, operează și 4 clinici stomatologice, sub brandul DENTESSE Dental Clinics.

Training și educație - Dental Direct

Un punct cheie în dezvoltarea noastră este să vă oferim oportunitatea de a învăța alături de noi, pentru a profita la maxim de toate beneficiile și facilitățile soluțiilor digitale furnizate. Facem acest lucru prin intermediul centrelor noastre de pregătire, dar și prin cele ale partenerilor noștri.

Training centre - Dental Direct

Suport tehnic - Dental Direct

Fără cunoștințele necesare, tehnologia este inutilă.

Ne mândrim cu echipa noastră de specialiști pregătiți să vă ofere tot suportul de care aveți nevoie pentru instalarea și utilizarea echipamentelor, acoperind integral toate nevoile dumneavoastră.

Parteneriate - Dental Direct

Parteneriate - Dental Direct