Masina de printare CoCr Laser Metal Fusion TruPrint 1000 Eco

Cel mai performant sistem Laser Metal Fusion pentru industria medicala si stomatologica

Referință
TP1000
Producător
Trumpf
stoc furnizor
lipsa stoc
TVA inclus 0,00 RON
Cere o ofertă
Cere o ofertă

Cere o ofertă

Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare

TruPrint 1000
Tehnologie Laser Metal Fusion, pentru structuri metalice complexe

TruPrint 1000 este cea mai productivă mașină în formă compactă și vă oferă toate avantajele producției aditive. Volumul de construcție (cilindrul) are un diametru de 100 mm și o înălțime de 100 mm. Aceasta poate fi redusă pentru metale prețioase. TruPrint 1000 poate fi utilizat pentru a crea componente în aproape orice formă geometrică. Chiar și forme relativ complexe pot fi transformate rapid și ușor de la designul CAD într-o componentă metalică 3D - cu o calitate superioară. Puteți utiliza TruPrint 1000 pentru producția generativă a unor piese și serii industriale mici, dar cu precadere se preteaza productiei de componente precise pentru industria stomatologica.

Cu opțiunea multilaser, puteți obține, de asemenea, o creștere a productivității de până la 80% și cea mai mare flexibilitate la procesarea comenzilor clienților.

TruPrint 1000 oferta tehnicienilor dentari posibilitatea realizarii structurilor din CoCr intr-un mod eficient, sigur si cu costuri reduse. Sistemul deschis permiite utilizarea oricarei pulberi CoCr. Sistemul vine presetat pentru utilizarea cu pulberea CoCr Medilloy S-Co (Bego GmbH dar peremite orice ajustari pentru utilizarea altor tipuri de pulberi.

TruPrint Titan

TruPrint 1000 - Titan si CoCr Multilaser Multiplate - Trumpf GmbH

Cu optiunea pentru titan, TruPrint 1000 poate  printa structuri pe implant, proteze scheletizate ultra-usoare si rezistente, aducand precizia si eficienta tehnologiei Laser Metal Fusion la apogeul productivitatii.

Optiunea de imprimare pentru titan, deschide o noua perspectiva de productie: proteze osoase customizate.

TruPrint Multilaser

TruPrint 1000 Multilaser - Laser Metal Fusion pentru industria stomatologica

Optiunea Multilaser (2x200W) face ca imprimarea unei platforme cu componente protetice (cape, bonturi etc) sa se realizeze intre 3 si 4 ore. Astfel, timpul este redus la jumatate fata de solutia single-laser.

TruPirnt Multiplate

Optiunea Multiplate, introdusa din mai 2020, creste si mai mult productivitatea, mai ales pe timp de noapte sau in weekend. Cu sistemul Multiplate, sistemul TruPrint 1000 poate schimba singur platforma de lucru, dubland astfel productia pe timp de noapte sau in orice moment sistemul functioneaza nesupravegheat.

Cel mai performant software CAM

TruPrint 1000 Multilaser Multiplate - software CAM Laser Metal Fusion

Service, suport, mentenanta

Service si mentenanta asigurate de Trumpf GmbH prin subsidiara Trumpf Romania, cu sedii in Bucuresti si Cluj. Echipa de ingineri Trumpf este cea care garanteaza perfecta functionare 24/24 ore, 365 zile pe an. 

Tehnologia superioara a TruPrint 1000, permite diagnosticarea de la distanta a echipamentului, iar sistemul de livrare de piese de schimb functioneaza cu program Non-Stop, pentru a asigura continuitatea procesului de productie.

Suport si instruire pentru utilizarea echipamentului TruPrint 1000 in industria dentara, asigurata de expertii DENTAL DIRECT.

Back-up

Stiim ce inseamna productia contra cronometru, si de aceea, toate sistemele TruPrint 1000 vin cu un sistem de asigurare a continuitatii productiei, in cazul in care sistemul dumneavoastra nu poate fi utilizat.

DENTAL DIRECT asigura prin cele 2 centre de productie din Bucuresti si Iasi, intreaga productie pentru client.

Trumpf GmbH - o companie care face istorie in tehnologia de productie, din 1923

 

Date Tehnice
ProducătorTrumpf