Livrare

Costul livrarii 

Transportu este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de LEI.
Pentru comenzi mai mici de 500 de LEI, costul livrării va fi calculat automat în procedura de Check-Out.

Mod de livrare a comenzilor:

Comenzile plasate pana in ora 16:00 de luni până vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Iași în aceeași zi în care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucrătoare. Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore, oriunde in tara.

Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul DENTAL DIRECT in prima zi lucratoare si vor fi livrate către dumneavoastra in urmatoarea zi. De exemplu: comanda plasată vineri, dupa ora 16:00, va fi expediată luni sau în prima zi lucratoare, iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI la sediul dumneavoastră.

Livrare in afara țării

Pentru livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii de vânzări DENTAL DIRECT vă vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat la numarul de telefon 0371781111.