Livrare

Costul livrării 

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de LEI.
Pentru comenzile mai mici de 500 de LEI, costul livrării va fi calculat automat în procedura de Check-Out. În cazul livrării prin curier, costul transportului începe de la 25 lei pentru comenzile mai mici de 500 de LEI.

Modalitatea de livrare a comenzilor

Comenzile plasate până în ora 16:00 de luni până vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Iași în aceeași zi în care s-a plasat comanda, iar cele plasate după ora 16:00 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. Din momentul preluării coletelor, firma de curierat garantează livrarea în 24 de ore, oriunde în țară.

Comenzile plasate în weekend vor fi expediate de la sediul DENTAL DIRECT în prima zi lucrătoare și vor fi livrate către dumneavoastră în următoarea zi. De exemplu: comanda plasată vineri, după ora 16:00, va fi expediată luni sau în prima zi lucrătoare, iar livrarea se va face în cursul zilei de MARȚI la sediul dumneavoastră.

Principalul partener cu care efectuăm livrarea comenzilor este TNT / FedEx.

Livrarea în afara țării

Pentru livrările externe, costul livrării diferă în funcție de greutatea coletului și de destinație. Costurile de transport se calculează după procesarea comenzii, astfel încât să fie cunoscute greutatea și volumul coletului. În astfel de cazuri, agenții de vânzări DENTAL DIRECT vă vor sta la dispoziție cu informații despre livrare și taxe de curierat la numărul de telefon 0371781111.

Taxa minimă de transport pornește de la 25€, iar durata maximă a livrării este de 48 de ore de la confirmarea comenzii, prin intermediul firmei de curierat FedEx.

Cursuri CAD CAM pentru medici și tehnicieni dentari

Cursurile online 1 la 1 vor fi cu o durată de 8 ore și vor fi programate împreună cu clientul într-una din zilele de lucru luni-sâmbătă, în intervalul 9-17. Taxa de participare permite accesul unei singure persoane. Înregistrarea audio-video a cursului este interzisă. Cursul va fi programat și va avea loc în maxim 14 zile de la plata acestuia. Aceste cursuri vor fi desfășurate remote, prin platforma de online-meeting. Clientul va primi invitația de participare cu cel puțin 24 de ore înainte de data programată, printr-un e-mail sau pe numărul de Whatsapp furnizat la înscriere. 

La cursurile on-site, organizate la unul din sediile DENTAL DIRECT sau în alte locații anunțate în prealabil, vor putea participa cei ce confirmă plata cu cel puțin 72 de ore înainte de data programată a cursului, în limita locurilor disponibile. Acestea vor avea loc în sala de cursuri DENTAL DIRECT sau în orice alt spațiu închiriat de DENTAL DIRECT în acest scop, datele locației fiind furnizate cu cel puțin 72 de ore înainte de data programată a cursului, printr-un e-mail sau pe numărul de Whatsapp furnizat la înscriere. La ajungerea în locație, clientul trebuie să prezinte un act de identitate.

În cazul neprezentării la curs, on-line sau on-site, suma va fi reținută integral de prestator, cu titlu de daune interese.

Numele persoanei participante la curs poate fi modificat cu cel puțin 24 de ore înainte, prin cerere scrisă transmisă prin email la office[@]dentaldirect.ro