Sistem digital Modjaw™️ 4D Tech in Motion

Referință
TIM6
Producător
Modjaw
stoc furnizor
în stoc
TVA inclus 0,00 RON
Cere o ofertă
Cere o ofertă

Cere o ofertă

Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare

Modjaw™️ 4D – Cea mai nouă tehnologie de scanare digitală a mișcărilor și dinamicii ocluzale

 

Un nou mod de a practica medicina dentară – Dimensiunea 4D în stomatologie

Sistemul Modjaw 4D™ reprezintă cea mai nouă tehnologie de scanare digitală utilizată în medicina dentară, tehnologie cu ajutorul căreia pacientul va putea să își vizualizeze masticația, iar medicul stomatolog va putea urmări mișcarea mandibulei și ocluzia dinamică a pacienților, pentru a diagnostica cu precizie afecțiunile dentare.

Sistem digital Modjaw™️ 4D

Diagnostic și personalizare în tratamentele protetice și ortodontice

Sistemul Modjaw 4D™ vă ajută să scanați dinamica aparatului dento-maxilar al pacientului în timp real, fără utilizarea de raze X. Acesta urmărește și înregistrează în timp real mișcările mandibulei, dar și tipul ocluziei dentare, fiind ideal în diagnosticarea și realizarea tratamentelor protetice și ortodontice.

Sistem digital Modjaw™️ 4D

Twin In Motion - Software unic în stomatologia 4D

Software-ul cu care vine Sistemul Modjaw 4D™ vă oferă beneficii importante pentru realizarea unor diagnostice și tratamente corecte, prin intermediul facilităților sale:

  • imagini dinamice din toate unghiurile ale modelelor 2D și 4D;
  • planuri de ocluzie ale pacienților;
  • compatibilitate cu fișierele deschise STL și PLY;
  • localizare automată a axei balamalelor TMJ – ajută la diagnosticarea tulburărilor cunoscute sub denumirea de Sindromul articulației temporomandibulare;
  • cartografiere dinamică a contactelor dinților și calculare automată a parametrilor posteriori determinanți.

 

Echipamente de ultimă generație

Designul compact al echipamentului M-JEE® face ca sistemul Modjaw 4D™ să fie ușor de utilizat în clinicile stomatologice și vă permite să îl instalați alături de unitul stomatologic. Echipamentul este alcătuit dintr-un braț articulat ce ajută la poziționarea camerei optice în fața pacientului și dintr-un monitor tactil de 21 inch, ce îi oferă pacientului posibilitatea de a vedea în timp real mișcarea mandibulei.

Sistem digital Modjaw™️ 4D

Pași de lucru simpli, eficiență ridicată

  1. Obținerea datelor în timp real

Modjaw 4D™ vă permite să urmăriți în timp real mișcarea mandibulei și ocluzia dinamică a pacienților, pentru îmbunătățirea calității lucrărilor protetice, prin furnizarea de date și modele detaliate. Totodată, acesta contribuie la restaurări estetice și la reabilitări complete pe termen lung, ajutându-vă să economisiți timp în laboratorul de tehnică dentară și să îmbunătățiți procesul de proiectare a protezelor.

Sistem digital Modjaw™️ 4D

  1. Înregistrarea datelor digitale

În timp ce urmăriți alături de pacient datele digitale, software-ul înregistrează fiecare mișcare a acestuia.

Sistem digital Modjaw™️ 4D

  1. Stocarea și agregarea cu datele pacienților

Pe lângă înregistrarea și stocarea datelor obținute, platforma MODJAW™️ 4D vă oferă și posibilitatea de a agrega toate datele pacienților, inclusiv modele 3D, mișcări 4D și scanări CBCT. Apoi, se creează o replică virtuală exactă a aparatului dento-maxilar al pacientului.

Sistem digital Modjaw™️ 4D

  1. Exportul datelor

Înregistrările 4D sunt compatibile cu software-urile CAD existente și pot fi exportate respectiv importate, ceea ce îi va ajuta pe tehnicienii dentari care utilizează tehnologia CAD CAM să realizeze lucrări protetice dentare, precum coroane, fațete sau punți dentare extinse, ce respectă dinamica ocluzală a pacientului.

Sistem digital Modjaw™️ 4D

Date Tehnice
ProducătorModjaw