Scanner intraoral Medit i700 Wireless + Scaner facial 3D OBI + Laptop High-End

Referință: MEDI700W-PACK02
Producător: Medit
în stoc
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Cere o ofertă
Descriere chevron-down chevron-up

pachet-scanner-intraoral-3d-color-medit-i700-wireless-scaner-facial-laptop

Plug&Play

Scanner intraoral 3D color Medit i700 Wireless + Scaner facial 3D OBI + Laptop High-End

Pachetul preconfigurat si preinstalat compus din Scanner intraoral 3D color Medit i700 Wireless, Scaner facial 3D OBI și Laptop High-End este tot ceea ce vă puteți dori în materie de precizie, eficiență și performanță. Fiecare scanner surprinde detaliile într-un timp scurt, fără efort, în timp ce laptopul oferă o performanță excelentă pentru gestionarea și analiza datelor.

Mai mult, beneficiați și de garanție de funcționare în parametri maximi și suport tehnic profesional de la echipa DENTAL DIRECT.

Scanner intraoral Medit i700 Wireless

Scanner intraoral 3D color Medit i700 Wireless

Scannerul intraoral 3D color Medit i700 Wireless îmbină un hardware de ultimă generație cu un software performat, ceea ce conduce la rezultate de excepție. Cu acest model de scanner intraoral, conceptul de same-day-dentistry devine realitate.

Funcționalitate și ergonomie de excepție

Scanează rapid și ergonomic. Tehnologia inovativă din spatele acestui model de scanner intraoral ajută la atingerea unor performanțe uluitoare ale bateriei: până la 1 oră timp de scanare cu o singură încărcare și până la 8 ore în stand-by.

Scaner facial 3D ObiScanner

Scaner facial 3D ObiScanner

Scanerul facial 3D OBI este conceput pentru a oferi un model 3D al feței pacientului într-un timp foarte scurt, ceea ce face ca întregul proces să fie rapid și convenabil atât pentru pacienți, cât și pentru medici.

Laptop High-End

Laptop High-End

Dedicat pentru scanarea intraorală, cu o performanță de excepție, laptopul High-End din pachet vine gata de utilizare, fără să mai fie nevoie să îl instalați. Datorită celor peste 700 de sisteme instalate, echipa DENTAL DIRECT vă poate oferi o soluție la cheie, fără niciun compromis de performanță pentru scannerul dumneavoastră intraoral.

Cu un procesor de ultimă generație și o placă video de înaltă performanță, acest laptop asigură o experiență fără întreruperi în timpul procesării datelor 3D complexe și în timpul utilizării software-ului.

*Promoție valabilă în limita stocului disponibil.

Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorMedit
Suport / Documentație chevron-down chevron-up