Scanner intraoral Medit i700 + Laptop High-End

Referință: I700-PACK01
Producător: Medit
în stoc
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Cere o ofertă
Descriere chevron-down chevron-up

pachet-scanner-intraoral-3d-color-medit-i700-laptop-asus-03

Plug&Play

Scaner intraoral 3D color Medit i700 + Laptop High-End

Pachetul preconfigurat si preinstalat compus din Scaner intraoral 3D color Medit i700 și Laptop High-End a fost special conceput pentru a vă ajuta să lucrați cu eficiență maximă, fiind o soluție ideală pentru cei care pun accent pe precizie și performanță.

Pachetul vine și cu o garanție de funcționare în parametri maximi și suport tehnic profesional de la echipa DENTAL DIRECT.

pachet-scanner-intraoral-3d-color-medit-i700-laptop-asus-02

Scaner intraoral 3D color Medit i700

Scanerul intraoral 3D color Medit i700 îmbină un hardware de ultimă generație cu un software performat, ceea ce conduce la rezultate de excepție. Cu acest model de scanner intraoral vă veți bucura de scanări 3D color de înaltă calitate, ce permit realizarea cu precizie a lucrărilor protetice și nu numai, fiind util și pentru planificarea tratamentelor.

 

Experiență de scanare reimaginată

Scanează rapid și ergonomic. Tehnologia AI ajută la o utilizare facilă, adaptată nevoilor dumneavoastră, precum și la obținerea unor performanțe deosebite în stomatologie.

Laptop High-End

Laptop High-End dedicat, gata de utilizare

Pachetul include unul dintre cele mai performante modele de laptop, destinat pentru a fi utilizat împreună cu scanerul intraoral. Vă oferim o soluție la cheie, gata de utilizat într-un mod cât mai eficient și fără compromisuri în ceea ce privește performanța. Am adunat un număr de peste 700 de sisteme instalate de către echipa DENTAL DIRECT, mărturie a expertizei pe care o oferim.

Cu un procesor de ultimă generație și o placă video de înaltă performanță, acest laptop asigură o experiență fără întreruperi în timpul procesării datelor 3D complexe și în timpul utilizării software-ului.

*Promoție valabilă în limita stocului disponibil.

Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorMedit
Suport / Documentație chevron-down chevron-up