Lichid de colorare zirconiu DD Incisal X, 5ml

Referință: LIX05X0-1
Producător: Dental Direkt
stoc furnizor
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Cere o ofertă
Descriere chevron-down chevron-up

DD Incisal X – Lichid de colorare zirconiu 

DD Incisial X este un produs de vârf în domeniul materialelor utilizate în tehnica dentară, creat special pentru a oferi o estetică îmbunătățită în restaurările dentare realizate din zirconiu.

Lichidul de colorare DD Incisial X permite realizarea unor restaurări care imită perfect aspectul dinților naturali, fiind ideal pentru individualizarea coroanelor și punților dentare.

Beneficii: 

  • flexibilitate crescută;
  • două variante disponibile - DD Incisal X – X0 și DD Incisal X – X2;
  • asigură rezultate estetice pentru restaurările dentare din zirconiu;
  • utilizare ușoară și rezultate satisfăcătoare.

Variante disponibile – DD Incisal X

Lichidul de colorare pentru zirconiu DD Incisial X este disponibil în două variante, ce vă oferă posibilitatea de a influența translucența zonelor incizale.

  • DD Incisal X – X0 se utilizează pentru creșterea selectivă a translucenței restaurărilor dentare, după ce acestea au fost individualizate în prealabil cu lichidele de efect DD Art Element.
  • DD Incisal X – X2 poate fi utilizat pentru creșterea translucenței tuturor celor 16 culori VITA®, precum și pentru culorile bleach.

Lichid de colorare zirconiu DD Incisal XCompatibilitate – DD Incisal X

Produsul este compatibil cu următoarele modele de discuri zirconiu:

Dublu efect – Ajustează culoarea și structura cristalină

Pentru a avea rezultate estetice de calitate și pentru a crește translucența restaurărilor dentare fabricate din zirconiu, Lichidul de colorare DD Incisal X ajustează atât culoarea și nuanța, cât și structura cristalină a zirconiului, funcționând pe baza a două mecanisme de acțiune în timpul sinterizării.
Lichid de colorare zirconiu DD Incisal X

Tehnică de aplicare - DD Incisal X

Pentru a obține gradientul de culoare dorit și o translucență optimă, se recomandă ca lichidul de colorare DD Incisal X să fie aplicat în 4 straturi pe întreaga lățime a zonei incizale. Aplicarea lichidului de colorare se va face atât vestibular, cât și oral. Tehnica imersării nu poate fi aplicată.
Lichid de colorare zirconiu DD Incisal X

Lichidul de colorare zirconiu DD Incisal X este un produs practic și ingenious. Un must-have pentru laboratoarele de tehnică dentară, unde conferă o estetică mult mai ridicată pentru lucrările de restaurare realizate din zirconiu.

Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorDental Direkt
Suport / Documentație chevron-down chevron-up