Kit inele calibrare cuptor sinterizare zirconiu PTCR-HTH (15 buc)

Pachet cu 15 inele de calirare.

Referință: 3011450001750
Producător: Schupp
în stoc
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Descriere chevron-down chevron-up

Inele PTCR-HTH

Calibrarea cuptoarelor de sinterizare zirconiu

La sinterizarea elementelor protetice din zirconiu, controlul precis al procesului de ardere are o importanță convârșitoare. În cele din urmă, rezultatele afectează direct calitatea produsului final. Pentru a putea compara diferite cicluri de ardere între ele, trebuie definit un standard. Aceasta presupune includerea inelelor PTC într-o serie de cicluri de ardere și stabilirea unei relații între temperatura acestor inele și calitatea produselor fabricate. De exemplu, termocuplurile utilizate în mod obișnuit în industria ceramicii nu măsoară temperatura produsului în sine, ci mai degrabă temperatura din camera de încălzire. De asemenea, se limitează la măsurarea căldurii radiante și nu iau în considerare căldura transferată de la suporturile de combustibil. Procesul de sinterizare face ca inelul să se contracte. Această contracție este, de asemenea, proporțională cu temperatura și timpul de coacere. Diametrul măsurat al inelului este apoi convertit în temperatura inelului utilizând tabelul de conversie inclus cu fiecare kit

Fiecare tabel este specific lotului și tipului de inel respectiv. Diametrul se măsoară ușor cu un micrometru, este necesară o singură măsurătoare. „T”-urile ștanțate în inel trebuie plasate exact pe adâncitura micrometrelor pentru a asigura repetabilitatea măsurării.

Principalele aplicații sunt:

1. Controlul și optimizarea procesului
2. Depanarea.
3. Îmbunătățirea randamentului
4 Îmbunătățirea calității produsului
5 Reducerea timpului de inspecție și a costurilor
6 Asigurarea calității

Temperatura de referință reală a unui cuptor în timpul procesului de sinterizare, măsurată prin termocuplă, nu garantează repetabilitatea condițiilor procesului, ceea ce desigur afectează calitatea produsului finit. O termocuplă oferă doar o anumită temperatură punctuală, care nu este aceeași cu temperatura de la suprafața produsului. Temperatura finală a produsului este determinată de căldura totală transferată. Acest lucru nu este măsurat de termocuplă. În plus, aceeași temperatură de setare în cuptoare sau setări diferite nu garantează același tratament termic.
PTCR a fost dezvoltat pentru a oferi o mai bună reprezentare a proceselor de gătit pentru a permite un control precis al cantității efective de căldură transferată, ținând cont de influențele descrise mai sus.

PTCR-HTH operează în intervalele de temperatură 1450°C - 1720°C.

Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorSchupp
Suport / Documentație chevron-down chevron-up