Imprimantă 3D Asiga MAX X

Referință: ASIGAMAXX
Producător: Asiga
stoc furnizor
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Cere o ofertă
Descriere chevron-down chevron-up

Asiga MAX X – Imprimanta 3D cu cea mai înaltă rezoluție din serie

 

Imprimanta 3D Asiga MAX X este un echipament optimizat pentru a fi utilizat atât în laboratoarele de tehnică dentară, cât și în cadrul cabinetelor stomatologice, pentru a acoperi nevoile fiecărui utilizator.

Smart Positioning System – Eficiență dovedită la nivel global

În procesul de lucru, fiecare strat este format prin etape atent monitorizate, care oferă consistență produsului final, dar și o performanță excepțională. Acest lucru este posibil prin intermediul sistemului inteligent de poziționare (Smart Positioning System) cu care este dotată Imprimanta 3D Asiga MAX X.

LED UV cu calibrare automată

 

Peste 500 de materiale disponibile

Sistemul deschis al imprimantei 3D Asiga Max X vă permite să utilizați peste 500 de modele de rășini. Acest model de imprimantă vă oferă posibilitatea de a experimenta o gamă largă de materiale, pentru a rămâne la curent cu cele mai recente opțiuni disponibile.

Temperatură de lucru ajustabilă

Un alt aspect ce vă ajută să beneficiați de o eficiență îmbunătățită este posibilitatea de a controla temperatura din interiorul camerei de imprimare, în special atunci când lucrați cu materiale sensibile la temperatură sau când doriți să creșteți viteza de imprimare prin reducerea vâscozității materialului.

Varietate mare de aplicații

Imprimanta 3D Asiga MAX X este un echipament ce permite o varietate mare de aplicații, inclusiv printarea 3D a lucrărilor provizorii, a modelelor de lucru, inclusiv a celor cu bont mobilizabil, a modelelor și gutierelor ortodontice (chiar și a gutierelor pentru colaj indirect), a coroanelor și punților dentare calcinabile, a protezelor parțiale și totale, a gutierelor personalizate, etc.

Imprimantă 3D Asiga MAX X

Date tehnice Imprimantă 3D Asiga MAX X

Imprimantă 3D Asiga MAX X

Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorAsiga
Suport / Documentație chevron-down chevron-up