Imprimantă 3D Asiga MAX UV 2

Referință: ASIGAMAXUV2
Producător: Asiga
stoc furnizor
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Cere o ofertă
Descriere chevron-down chevron-up

Imprimante 3D Asiga Max UV 2 – Construite pentru performanță

 

Cu un design nou și o interfață ușor de folosit, Imprimanta 3D Asiga MAX 2 este un echipament optimizat pentru a fi utilizat atât în laboratoarele de tehnică dentară, cât și în cadrul cabinetelor stomatologice.

Tehnologie Smart Positioning System

Prin intermediul sistemului inteligent de poziționare (Smart Positioning System), puteți fi siguri că fiecare strat format cu ajutorul Imprimantei Asiga MAX 2 va fi precis din punct de vedere al grosimii.

LED UV cu calibrare automată

 

Sistem deschis

Sistemul deschis vă permite să utilizați peste 500 de modele de rășini, chiar și de la alți producători. Cu acest model de imprimantă 3D puteți experimenta o gamă largă de materiale, pentru a rămâne la curent cu cele mai recente opțiuni disponibile.

Imprimantă 3D Asiga MAX UV 2

Varietate mare de aplicații

Imprimanta 3D Asiga MAX 2 poate fi folosită atât în laboratoare dentare, cât și în clinici stomatologice, fiind potrivită pentru printarea 3D a lucrărilor provizorii, a modelelor de lucru, inclusiv a celor cu bont mobilizabil, a modelelor și gutierelor ortodontice (chiar și a gutierelor pentru colaj indirect), a coroanelor și punților dentare calcinabile, a protezelor parțiale și totale, a gutierelor personalizate, etc.

Date tehnice Imprimantă 3D Asiga MAX UV 2

Imprimantă 3D Asiga MAX UV 2

Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorAsiga
Suport / Documentație chevron-down chevron-up