Cuptor pentru polimerizare cu LED BB Cure Plus

Cuptor pentru polimerizare cu tehnologie LED, de mare putere, indicat atat pentru lucrari imprimate 3D cat si pentru materiale compozite
Referință: VPR0003
Producător: Meeccatronicore
stoc furnizor
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare
Descriere chevron-down chevron-up

Aparat de polimerizaree cu LED BB Cure Plus

3 lungimi de undă - Posibilități infinite de utilizare


Tehnologia cu triplă frecvență poate polimeriza gamă largă de rășini: de la cele standard din industria stomatologica, la cele mai tehnice, utilizate în domenii industriale sau prototipare.
Banda largă de utilizare acoperă practic întreaga gamă de polimeri UV, inclusiv rășini dedicate special domeniului dentar dar si materialele compozite, glazuri foto etc..

Polimerizare 360 °

Tehnologia exclusivă Omny 360° asigura polimerizarea structurilor din toate direcțiile. Cele 6 laturi sunt toate dotate cu LED-uri puternice, permitand astfel expunerea eficientă la UV, fără rotație a acestora și fără părți mobile care se pot uza.

Puternic, dar delicat

Sistemul se adaptează oricărui tip de rășină, chiar și celor mai delicate și cu risc de ingalbenire sau opacizare. Setând cu ușurință valoarea dorită a puterii, procesorul va verifica radiația emisă de 10 ori pe secundă, respectând caracteristicile fiecărui fotopolimer. Aparatul devine ideal pentru polimerizarea ghidurilor chirurgicale sau a lucrarilor dentare provizorii.

Ecologic și sigur

Întreaga linie de curățare BB folosește tehnologia Eco-pasivă, care recuperează energia disipată de emițătorii puternici UV. Această soluție exclusivă, combinată cu un sistem eficient de control pentru supra-incalzire, garantand costuri de operare reduse și durată lungă de viață a dispozitivului.

Programabil

Fiecare parametru poate fi ajustat cu precizie, pentru a obține întotdeauna rezultatul perfect.

Ușor de utilizat. Ergonomic.

Navigați prin meniuri cu o simplă atingere: software-ul intuitiv și interfața grafică confortabilă cu ecran tactil permit o gestionare precisă și rapidă a tuturor parametrilor. BB-Cure se va opri singur la sfârșitul programului de polimerizare. Acesta interacționează cu dvs. și cu dispozitivele dvs., actualizându-vă în timp real asupra stării sale de funcționare, datorită conexiunii WiFi și aplicației sale mobile, notificând, de asemenea, finalul programului executat.
În plus, datorită incredibilului software Multi-Environment și a echiparii de top, BB Cure oferă o experiența de utilizare unica in industria stomatologica si nu numai.

Protectia utilizatorului

Fiind un sisteem izolat, „cameră închisă”, fără pereți de plastic transparent și  dotat cu sistemul Security OFF, BB Cure Plus protejează utilizatorul de expuneri chiar minime la radiațiile UV.

 

Date tehnice

Dimensiuni exterioare 364x404xh318mm
Dimensiuni cameră 200x200xh190mm
Emitatoare cu LED de înaltă putere de 5W
Număr de LED-uri 30
Sistem de radiere OmniRay 360°
Frecvențele de radiație 3
Frecvente opolimeriizare λ1 365nm - λ2 405nm - λ2 480nm
Diafragma de emisie +/- 20 nm
Unghiul optic de emisie de 120°
Putere totala LED 150W
Controlul emisiilor PWM pe 8 biți
Sistem de încălzire eco-pasiv
Control încălzire 6x controler PID
Gestionare sistem cu procesor IDM de 16 biți
Interfață cu ecran tactil 3.2” TFT
Utilizare in industria dentara - bijuterii - Tehnic
12 programe standard - 3 personalizate - n memorie”
Conectivitate WiFi de 2,4 GHz
Alimentator inclus
Tensiune de alimentare 110-230V 6-4A 50-60Hz

Date Tehnice chevron-down chevron-up
ProducătorMeeccatronicore
Suport / Documentație chevron-down chevron-up