Micromotor Schick Q3 Premium

Referință
10785-1
Producător
Schick
stoc furnizor
în stoc
TVA inclus 0,00 RON
Suport tehnic profesional
Livrare rapida
Solutii de finantare

Micromotor pentru laboratoare dentare Schick Q3 Premium

 

Schick Q3 Premium – Cel mai performant micromotor

Viteza ce poate ajunge până la 60.000 de rotații pe minut, alături de o putere de 11 Ncm, sunt două caracteristici ce fac ca Micromotoarele Schick Q3 Premium să fie cele mai performante din gama lor. Viteza bună și performanța ridicată vă vor ajuta să îndepliniți cu succes și într-un timp scurt chiar și cele mai dificile operații de măcinare, separare sau frezare, ceea ce face ca micromotoarele din această serie să fie ideale pentru laboratoarele de tehnică dentară.

Micromotor Schick Q3 Premium

O soluție, mai multă eficiență

Micromotoarele Schick Q3 Premium reprezintă una dintre cele mai performante piese de care ar trebui să dispuneți în laboratorul dentar. Fiind fabricate să reziste chiar și în cele mai dificile condiții, cu o tehnologie simplă și fiabilă, alături de un design ergonomic, acestea vă vor oferi suport și confort maxim în munca de zi cu zi.

Versatilitate în control

Fiind disponibile în 3 variante de acționare sau control – la picior, la genunchi sau table-top, Micromotoarele Schick Q3 Premium vă oferă posibilitatea de a alege varianta cu care vă simțiți cel mai confortabil și care vă va asigura o productivitate cât mai bună.

Micromotor Schick Q3 Premium

Conținut pachet

Pachetul include următoarele componente:

  • Piesă de mână cu cablu
  • Unitate de control
  • Cabluri alimentare
  • Suport pentru piesa de mână

Date tehnice Micromotor Schick Q3 Premium

Micromotor Schick Q3 Premium

Date Tehnice
ProducătorSchick